Kwaliteit

Ingangscontrole

Wij controleren alle binnenkomende goederen aan de hand van uw specificaties. Er vindt een visuele controle plaats op schade, hoeveelheden, kwaliteit en wettelijke coderingen van de goederen.

Tracking en Tracing

Al uw goederen worden bij binnenkomst in ons voorraadbeheer systeem opgeslagen. Alle producten (zowel bulk grondstof als gereed product) krijgen een unieke locatie in ons magazijn. Bij de betreffende productieorders worden alle benodigde gegevens bijgehouden en genoteerd op zowel de productielijsten als de picklijsten. Hierdoor kunnen wij u volledige tracebility waarborgen vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van levering aan de klant.

Verpakken onder beschermde atmosfeer

Wij kunnen uw product, als dat gewenst is, voorzien van 100% stikstof waardoor de restzuurstof in de verpakking daalt.

Metaaldetector

Alle verpakkingslijnen bij Verhoef Packaging zijn voorzien van metaaldetectie. Hierdoor is uw product beschermd tegen vreemde metaaldelen.

E-normering

Als u wenst dat uw product volgens E-normering wordt afgevuld, en u heeft dit op uw verpakking vermeld staan, dan is dat bij Verhoef Packaging mogelijk. Dit is mogelijk omdat wij door het NMI zijn gecertificeerd om volgens deze norm af te vullen. Dit houdt in dat u ook weinig productverlies hebt tijdens het afvullen, maar toch voldoet aan de wettelijke eisen.
Kwaliteit