Transwrap

De aanvoer van het product wordt, op onze transwrap lijn, door een 10 kops multihead weger geregeld. Hierdoor kan er nauwkeurig op gewicht worden afgevuld ( 10 tot 1000 gram) en er kunnen snelheden worden bereikt tot 70 eenheden per minuut.

De transwrap afvullijn kan zowel pillowbags als blokbodemzakken maken. Op deze machine kunnen verschillende formaten gemonteerd worden. Wij hebben op dit moment de volgende formaten:

 • Formaat 80 Pillowbag met een breedte van 80mm
 • Formaat 100
  Pillowbag met een breedte van 100mm
 • Formaat 125
 • Pillowbag met een breedte van 125mm

Blokbodem zak breedte 80mm x diep 45mm

Formaat 150
Pillowbag met een breedte van 150mm
Blokbodem zak breedte 90mm x diep 60mm

 • Formaat 160
 • Pillowbag met een breedte van 160 mm.
 • Blokbodem zak breedte 90mm x diep 70mm
 • Formaat 180
  Pillowbag met een breedte van 180mm
  Blokbodem zak breedte 100mm x  diep 80mm

De lengte van de zakken is instelbaar tot 350mm.

Wij kunnen tijdens het afvullen van het product de zakken begassen met stikstof.

Op de machine kunnen wij bedrukte en onbedrukte folies verwerken. Daarnaast kunnen wij op de folie een houdbaarheidsdatum en/of lotcode printen door middel van een hotfoil printer.

Zodra de zakken gevormd en afgevuld zijn kunnen wij handmatig of machinaal een etiket aanbrengen op de voor- en achterzijde van de zak. De zakken gaan door een metaaldetector en bij signalering  wordt de desbetreffende zak verwijderd.

Daarna komt het product op een verzamel-draaitafel waar het product handmatig verpakt wordt in een door u gewenste verpakking. Dat kan zijn in vouwdozen (die automatisch aan de boven- en onderzijde worden dichtgeplakt met tape), fusten, displays of een van de vele andere mogelijkheden. Ook kunnen wij de vouwdozen voorzien van de benodigde gegevens zoals: productienaam, THT, inhoud, EAN code etcetera door middel van een voorbedrukt etiket of met een inktjet print die rechtstreeks tekst op de vouwdoos aanbrengt.

Graag denken wij met u mee als u twijfelt of uw product wel op deze manier verpakt kan worden, tevens zijn wij bereid om een eventuele investering te doen.

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte opvragen, dan is dat mogelijk via ons contactformulier of via 0341-353006

img_1100